Nico HuijbregtsNico-nl.htmlNico-nl.htmlshapeimage_1_link_0

Pianist, componist, beeldende kunstenaar

ENAgenda-en.htmlAgenda-en.htmlshapeimage_3_link_0

zondag 31 augustus 2014, 15.00 uur, Kapel Onder de Bogen, Groesbeek: Kamerkoor Decanto opent de tentoonstelling van Yvonne Halfens en Frans Drummen. Een kort programma met liederen van Brahms, Schumann, Rachmaninov. Locatie: Kapel Onder de Bogen: Park Dekkerswald / Parklaan 273 / Groesbeek. Klik hier voor een routebeschrijving.

zondag 7 september: mijn ruim 1 minuut durende compositie Man blest no doubt, gebaseerd op de tekst van psalmen 1, maakt onderdeel uit van Psalmenpomp 2.0 - Nieuwe composities voor harmonium, een nieuw programma van harmoniumspecialist/organist Dirk Luijmes en sopraan Francine van der Heijden. Het programma wordt op deze dag twee keer uitgevoerd. Om 12.00 uur in de Grote Kerk van Elst en om 15.00 uur in de Edesche Concertzaal (Amsterdamseweg 9 te Ede).

zondag 7 september, Galerie de Natris Nijmegen, 15.00: ook op deze zondag de opening van mijn tentoonstelling Obramoor in Galerie de Natris aan de Van Dulckenstraat 20 te Nijmegen. Hier vind je de route. Deze serie olieverschilderijtjes waren in april te zien geweest in Potsdam, en in mei bij de Obras Art Foundation in Portugal. Nu dan bij Galerie de Natris in Nijmegen. Schilder Henk Hage zal het openingswoord houden.

zaterdag 13 september, 20.30 uur, De Lindenberg Nijmegen: opnieuw mijn ruim 1 minuut durende compositie Man blest no doubt, onderdeel van het programma Psalmenpomp 2.0 - Nieuwe composities voor harmonium, van harmoniumspecialist/organist Dirk Luijmes en sopraan Francine van der Heijden, nu in de Steigerzaal van De Lindenberg te Nijmegen.

zondag 14 september, 15.00 uur, De Refter, Beek-Ubbergen: al een tijdje leefde er een wens bij componist/pianist Andries van Rossem en mijzelf om samen een improvisatieconcert te geven. Deze zondag is het zover en kun je naar ons avontuur komen luisteren in de bibliotheek van De Refter, Rijksstraatweg 37 te Beek-Ubbergen. Toegang is €8,-. Zie hier de routebeschrijving.

donderdag 18 september, 20.00 uur, Theater De Molen, Beuningen: tijdens de Literaire Avond 2014 in Beuningen brengt dichter Jan Hardeveld een keuze uit zijn gedichten die ik begeleid. De avond begint om 20.00 uur in Theater De Molen aan de Molenstraat 54 te Beuningen (Gld).

zaterdag 27 september, 20.00 uur, huize Verschuur-Bruijsten: wegens mijn onlangs uitgekomen cd Hoe alles oplost, met nieuwe kamermuziekwerken, geven klarinettiste Tui Clark, violist Kees Hilhorst en ikzelf een concert - dit is een besloten concert. Mocht je overigens belangstelling voor de CD hebben, hij is te bestellen bij mijzelf (even een email sturen), via Boekhandel Roelants te Nijmegen, of via Subdist.

CompositiesComposities-nl.htmlComposities-nl.htmlshapeimage_6_link_0
VideoVideo-nl.htmlVideo-nl.htmlshapeimage_7_link_0
BiografieBiografie-nl.htmlBiografie-nl.htmlshapeimage_8_link_0

Agenda

ContactContact-nl.htmlContact-nl.htmlshapeimage_9_link_0
Cd’sCds-nl.htmlCds-nl.htmlshapeimage_10_link_0
MuziekMuziek-nl.htmlMuziek-nl.htmlshapeimage_11_link_0
PersPers-nl.htmlPers-nl.htmlshapeimage_12_link_0
KunstKunst/Kunst.htmlKunst/Kunst.htmlshapeimage_13_link_0